Administrar

Carta oberta al PSIB des de La Real (Part II)

pobler | 29 Setembre, 2007 19:06 | facebook.com

Un polític no pot trair els seus votants fent el contrari del que els hi va prometre, ja que si ho fa es juga que a les properes eleccions els votants que es sentin traïts no el votaran. De la mateixa manera el BLOC que dona suport al PSIB per formar aquest govern, tampoc pot trair els seus votants, ja que ni tan sols presentant-se en bloc treuran representació parlamentària les properes eleccions. (Xisco Sastre)


Carta oberta al PSIB des de La Real (Part II)


Encara hi sou a temps, compliu amb les vostres promeses i els “ciutadans i ciutadanes” (Antich dixit sempre) que vos varen donar el poder seguirem estant del vostre costat


Un polític no pot trair els seus votants fent el contrari del que els hi va prometre, ja que si ho fa es juga que a les properes eleccions els votants que es sentin traïts no el votaran. De la mateixa manera el BLOC que dona suport al PSIB per formar aquest govern, tampoc pot trair els seus votants, ja que ni tan sols presentant-se en bloc treuran representació parlamentària les properes eleccions.

Pensau que el més de Març tenim eleccions generals i el càstig a les urnes pot ser històric. Al poble no l’hi agrada que l’enganyin, o no recordau que va passar a les generals de l’any 2004 que el PP amb una segura majoria absoluta, la va cagar mentint durant 3 dies i això li va fe perdre les eleccions?. Idò el mateix vos pot passar d’aquí a 6 mesos, ja que la gent no oblida tan fàcilment.

Si haguéssiu fet el que va fer Matas l’any 2003 quan va entrar al govern: fer net de progressistes dins els llocs tècnics del Govern per posar-ne dels seus i així tenir les decisions tècniques que els hi interessaven, ara no tendrieu damunt la taula els mateixos informes de l’hospital que tenia Matas per justificar-ho. El sindicat metge i d’infermers que no avala la reforma de Son Dureta, vos assegur que mai vos votaran, ja que son de dretes.

Encara hi sou a temps, compliu amb les vostres promeses i els “ciutadans i ciutadanes” (Antich dixit sempre) que vos varen donar el poder seguirem estant del vostre costat, del contrari convé que per les properes eleccions prepareu un pacte PSOE-PP ja que haureu donat la raó a tot el que va fer malament el PP i llavors els ciutadans (i ciutadanes) d’aquestes illes ens vendrà al cap la frase que un dia va pronunciar Felipe González “PP i IU, la misma mierda”, però canviarem IU per PSOE.

Xisco Sastre

La Real (Salvem la)

Obtingut de Diari de Balears (24-IX-07)


Basta de Comèdia! O som o no som! No em concentraré amb la gent que participa del govern . Que dimiteixin !


Per Llorenç Buades, Web Ixent


Avui no participaré en la concentració contra la decisió de fer l'hospital a Son Espases. I no ho faré perquè estic fart de manipulacions polítiques.

Dirigents del Bloc han anunciat que participaran en la concentració. Ho fan per tal de no perdre electors quan allò exigible si participen d'un govern és que es facin valer des dels seus càrrecs institucionals.

Si formen part d'un govern és en el seu lloc de feina on han de resoldre les coses. Si participen d'un govern que opta per la destrucció de Mallorca, els líders polítics també són responsables d'aquesta destrucció.

Només la dimissió i passar a l'oposició els salvaria, però no ho volen fer perquè les cadires són les cadires.

Però són les seves cadires, i no les meves i com que no tenen credibilitat, no participaré de la concentració tot que estic molt a favor de salvar la Real, Ses Fontanelles, El Toro, Cala Carbó, Son Quint, i més.


Web Ixent (Esquerra Alternativa i Anticapitalista de les Illes)


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS