Administrar

Europees 2009: presentació d'Esquerra Anticapitalista - 27 de març, 20:00 hores -Lloc: Bar Plaza. Plaça Bisbe Berenguer de Palou, 1 (Plaça Patins)

pobler | 25 Març, 2009 16:44 | facebook.com

REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA es planteja com a tasca prioritària la construcció d’una organització política que cobreixi un espai polític pràcticament desert a hores d’ara. En aquesta direcció, REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA vol presentar una candidatura a les eleccions europees de juny. Volem explicar el projecte polític i posar els primers fonaments d’una autèntica alternativa anticapitalista que encara està per construir.


ACTE DE PRESENTACIÓ DEL PROJECTE POLÍTIC A LA CIUTAT DE PALMA A les 22:00h


Dia: divendres, 27 de març, 20:00 hores


Lloc: Bar Plaza. Plaça Bisbe Berenguer de Palou, 1 (Plaça Patins).


Amb les intevencions de: Esther Vivas, militant de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista Miguel Romero, director de la revista Viento Sur i membre d’Izquierda Anticapitalista


Modera: Laura Camargo


REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA, PER QUÈ?


La crisi econòmica continua avançant, sense que de moment hagi trobat una resposta, ni pel govern del PSOE ni pels sindicats majoritaris. Mentrestant, les mobilitzacions socials són fins ara insuficients i molt puntuals. Si no som capaços d’enfrontar-nos a aquesta crisi amb una resposta de clar perfil anticapitalista, cada vegada hi haurà més patiment de la gent treballadora, més descomposició social i més retallades de llibertats.

En aquest context, no és descartable un nou ascens del feixisme. I per descomptat, correm el perill d’assistir al reviscolament d’un sistema socioeconòmic que ja ha causat gravíssims prejudicis econòmics, ecològics, bel·licistes i antidemocràtics al conjunt de la humanitat.

Per a fer possible l’articulació d’una sortida anticapitalista a la crisi global del sistema, cal una mobilització massiva de la classe treballadora. I per a això necessitem disposar d’una sòlida alternativa política, a escala local i planetària. REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA es planteja com a tasca prioritària la construcció d’una organització política que cobreixi un espai polític pràcticament desert a hores d’ara. En aquesta direcció, REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA vol presentar una candidatura a les eleccions europees de juny. Volem explicar el projecte polític i posar els primers fonaments d’una autèntica alternativa anticapitalista que encara està per construir.

Volem explicar-vos els nostres plantejaments i alhora compartir amb vosaltres les inquietuds que ens són comunes, perquè volem establir amb tota la gent d’esquerres una col·laboració ben estreta. És per això que vos convidem l’acte de presentació del pròxim divendres, 27 de març.

Us esperem a totes i a tots!


Comentaris

  1. Per la present estau convidats a l'acte de presentació de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista el proper divendres dia 27 a les 20 hores en el Bar Plaça (Plaça dels Patins de Palma).

    Per la present estau convidats a l'acte de presentació de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista el proper divendres dia 27 a les 20 hores en el Bar Plaça (Plaça dels Patins de Palma).
    Revolta Global ha posat en marxa una campanya de signatures per tal de presentar-se a les eleccions europees en una campanya conjunta amb el Nou Partit Anticapitalista (França), Bloco d'Esquerda (Portugal), Sinistra Crítica (Itàlia), Syrysa, Okde Spartakos (Grècia), el Socialist Worker Party (Regne Unit) , el "People before profits" (Irlanda) , el "Socialistik Partei " (Suècia) el Mouvement d'action pour le socialisme i la LCR (Bèlgica), el Partit Polonès del Treball i altres.

    Web Ixent (Esquerra Alternativa i Anticapitalista de les Illes) | 25/03/2009, 16:53
  2. Moltes gràcies, Miquel, per penjar la info de l'acte al teu blog

    Moltes gràcies, Miquel, per penjar la info de l'acte al teu blog.
    Per ventura podràs venir?

    Abraçades,
    Laura.

    Laura Camargo | 25/03/2009, 19:58
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS