Administrar

Aina Calafat i Son Espases: Vergonya, cavallers, vergonya!

pobler | 31 Maig, 2008 15:51 | facebook.com

Massa poca sensibilitat, per part de qui ens governa


Davant tan poca sensibilitat per part de qui ens governa, la infatigable lluitadora cívica, Aina Calafat, tot d'una que rep la comunicació oficial amb què se li notifica que ha estat admesa i atesa la seva petició adreçada al Parlament Europeu, fa públic un escrit relacionat directament amb aquella gent que ha callat massa -i durant massa temps- amb motiu de la construcció del macrohospital a la finca de Son Espases.

L'escrit trau foc pels queixals! I amb motiu!

Massa motius té n'Aina, perquè es queixi públicament i arribi a exclamar aïrada: "a tots aquells que han callat, els hauria de caure la cara de vergonya, quan els membres del Parlament Europeu han tengut més sensibilitat que els nostres governants..."


Aina Calafat, adreçant-se a la gent que es manifesta a la plaça de Cort en defensa de l'entorn de la Real
(Foto: Pep Torró)

“Benvolguts companys,

Hem tengut l’honor de rebre l’escrit de la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, donant-nos compte que amb la informació que havien rebut de la “Plataforma Salvem La Real” , havien trobat indicis a bastament per investigar tota la trama als voltants de l’adquisició dels terreny de Ca n’Espases Vell per fer l’hospital de referència.

És important destacar que la Comissió Europea, iniciarà una investigació seriosa sobre les diferents anomalies que hem pogut aportar al Parlament.

També convé fer constar que aquesta investigació tractarà els següents punts:

  • / L’adquisició de la finca
  • / la desaparició fantasmagòrica d’un torrent que afecta de ple les obres
  • / la destrucció d’un jaciment, des del neolític fins a l’època bizantina
  • / les mangarrufes comeses amb informació privilegiada, ara tan controvertida del Pla Territorial de Mallorca.


Restes arqueològiques que han estat trobades a la finca de Son Espases, on es construeix l'hospital, la destrucció de les quals ha estat denunciada per Aina Calafat davant les institucions europees

Nosaltres, prèviament, havíem presentat tota la informació que disposa el Parlament Europeu:

  • al Partit Popular,
  • al Jutjat d’Instrucció nº 7,
  • a tots als partits polítics que abans estaven a l’oposició i ara estan al Govern,
  • a tots el sindicats i associacions que ens poguessin donar una mà per salvar el patrimoni i no cometre la bestiesa de construir un hospital en una zona inundable.

Idò bé! És ben hora que els hi surtin els colors.

A l’antiga consellera de Sanitat, Aina Castillo, que ha resultat que desvirtuà la veritat, quan afirmà que les obres no farien malbé el patrimoni: un BIC ha estat continuadament trepitjat per les maquinotes; les restes d’àmfores, escampades per tota Mallorca i esmicolades.

A l’inefable, també, Javier Rodrigo de Santos, que ens ha sortit com un coet banyat.

A la farisaica romeu Catalina Cirer, que defensava l’indefensable, amagant el que pogué del Pla General.

Als ineptes exdirector general de Patrimoni i ex-conseller d’Identitat...

Als ....... no vull dir la paraula, que ara estan ben asseguts a les distintes institucions cobrant pagues, dietes i altres dàdives complementàries, que els deixen ben arregladets cada mes.

També hem de recordar que el Sindicat liderat per Miguel Lázaro i el SATSE, no dubtaren ni un segon a posar-se a les ordres dels seus caps i es tiraren a la piscina (mai més ben dit), a la piscina de ca n’Espases.

Per si no ho sabien, està inundat, amb fang i altres deixalles per tot i les àmfores que queden tretes amb paleres, sense cap escrúpol.

També hem de recordar silencis clamorosos que m’estim més no anomenar.

No han valgut ni contenciosos, ni fundacions, ni coverbos.
“Vergonya, cavallers, vergonya!

Volem recordar-vos que setmana rere setmana, des del començament de les obres (9-02-07), hem denunciat de forma continuada totes aquestes animalades. I la resposta ha estat el silenci “còmplice”.

Només un grup de persones amb dignitat ens ha recolzat. A tots aquells que han callat, els hauria de caure la cara de vergonya, quan els membres del Parlament Europeu han tengut més sensibilitat que els nostres governants.

Sort que tota aquesta feinada que hem fet, recordam, recolzada per associacions i altres mitjans que segur que tothom sap de qui es tracta, persones compromeses amb la nostra cultura, les nostres arrels, els nostres avantpassats, ens han ajudat molt amb les despeses, difusió i molt més d’altres, a tota la gent mallorquina o no, que ha cregut en nosaltres, han servit, per una cosa molt important.

Ca n’Espases està fet malbé. Però la dignitat de tota aquesta gent aleshores està ben alta.

Gràcies a tots!

Aina Calafat
Portaveu Plataforma Salvem la Real

D'altres restes arqueològiques destrossades a la finca de Son Espases

Blog Picalsud

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS