Administrar

La Plataforma de Son Espases convoca la primera protesta contra el nou Govern

pobler | 12 Setembre, 2007 06:07 | facebook.com

Davant la possibilitat que el Govern acabi optant per mantenir la construcció de l’hospital de referència a Son Espases, la Plataforma Salvem La Real ha decidit convocar una concentració de protesta aquest divendres al Consolat de la Mar.Serà la primera concentració en contra del nou Govern de Progrés des que assumí el poder el passat mes de juny. Una de les portaveus de la Plataforma, Núria Llabrés, manifestà ahir que aquesta concentració pretén demanar al Pacte que actuï amb «responsabilitat» i «coherència» després d’estar els quatre anys donant suport a les reivindicacions de la plataforma. (Diari de Balears)


La Plataforma de Son Espases convoca la primera protesta contra el nou Govern


La concentració serà divendres al Consolat per evitar que continuïn les obres de l’hospital



Govern de les Illes

L.MORRAL./Q.TORRES. Palma.


Davant la possibilitat que el Govern acabi optant per mantenir la construcció de l’hospital de referència a Son Espases, la Plataforma Salvem La Real ha decidit convocar una concentració de protesta aquest divendres al Consolat de la Mar.Serà la primera concentració en contra del nou Govern de Progrés des que assumí el poder el passat mes de juny. Una de les portaveus de la Plataforma, Núria Llabrés, manifestà ahir que aquesta concentració pretén demanar al Pacte que actuï amb «responsabilitat» i «coherència» després d’estar els quatre anys donant suport a les reivindicacions de la plataforma. «Continuarem lluitant perquè no es construeixi l’hospital i per protegir l’entorn de la Real», expressà Llabrés.

El Bloc també reiterà ahir la seva oposició a la ubicació del centre sanitari devora l’emblemàtic monestir i es posà al costat de les associacions de veïns i dels missioners de la Real que rebutgen l’actual emplaçament del projecte iniciat pel Gabinet del PP. La formació progressista deixà clar, a més, que no renuncia a les seves pretensions de construir l’equipament en un altre lloc de Palma —preferiblement a Son Dureta— i advertí que aquesta és una qüestió «clau», un «emblema» pel Pacte, tot i que no figura cap compromís explícit per canviar la ubicació del centre dins l’acord de governabilitat firmat amb UM i el PSIB.

Potser per això, el Bloc no es planteja, ara per ara, una crisi de govern i, molt menys, la possibilitat d’abandonar l’Executiu autonòmic. Amb tot, sí que reconeix que és un element que pot contribuir que el Pacte «vagi bé» perquè aquí «el Govern es juga la credibilitat com a govern de canvi».

Així ho afirmaren ahir els responsables de la coalició progressista, Biel Barceló (PSM)_i Miquel Àngel Llauger (EU-EV), que juntament amb Margalida Seguí (Esquerra)_es reuniren ahir amb els responsables de les associacions de veïns de la Real, unes entitats que només els demanen «coherència» amb els seus compromisos electorals. Tant Barceló com Llauger recalcaren que no s’ha produït cap novetat que els mogui del seu posicionament en contra de la ubicació de Son Espases perquè sempre s’ha sabut que el canvi d’ubicació comportaria el pagament d’indemnitzacions i un retard en l’execució de l’hospital.

Diari de Balears (12-IX-07)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS