Administrar

Diario de Mallorca contra el nacionalisme d´esquerra: ERC-Illes

pobler | 03 Maig, 2007 10:45

Esquerra denuncia que el Diario de Mallorca l’exclou de la campanya electoralPalma · 02/05/2007

Els candidats d’Esquerra a cinc poblacions de Mallorca (Joan Miquel Chacón, a Calvià; Sion Galmés, a Marratxí; Miquel Àngel Sureda, a Pollença; Miquel Ques, a Alcúdia; i Julià Gayà, a Sineu) han denunciat que el Diario de Mallorca els exclou dels debats electorals que està fent de cara a les properes eleccions municipals. Segons la formació, Esquerra es presenta en aquestes eleccions a poblacions que representen un 80% de la població de Mallorca, amb candidatures a 15 municipis. Tot i que Esquerra es presenta a vuit dels setze municipis on el diari celebra debats, la formació no hi pot participar. Esquerra denuncia que UM, sense representació a Marratxí, participi al debat d’aquest municipi; o que EU, sense representació a Manacor, Andratx o Pollença participi en el seu; o que el Partit Liberal de Campos, participi al debat campaner sense tenir representació ni municipal, ni autonòmica, ni estatal. Els candidats critiquen l’actitud del Diario de Mallorca, per no promoure la participació de totes les forces polítiques. Esquerra considera que, tot i l’omissió i minimització que aplica el Diario de Mallorca, el creixement que ha experimentat el partit no s’atura i que, després de les eleccions la presència d’Esquerra als ajuntaments serà més que evident.

Tribuna Mallorca


Web Ixent (l’Esquerra Alternativa i Anticapitalista de les Illes)


[Ais] Debats sense Esquerra


Pau Arranz Morell

Wed, 02 May 2007 23:21:41 –0700

Bones companys,

Els debats que està organitzant el Diario de Mallorca han exclòs sistemàticament Esquerra. Dels 16 debats que organitzen a diferents municipis, Esquerra s'hi presenta a 8. Els 8 candidats han quedat exclosos sistematicament. Us anim a demanar explicacions al seu director. Amem si rebent un munt de missatges reconsideren la seva postura. Us adjunt l'enllaç directe amb la secció de suggerències. Si us agrada, jo he escrit això:


Senyor director,

El seu diari organitza diversos debats a diferents munipis de Mallorca. A cap d'aquests debats s'ha permès participar a Esquerra. Aquest partit es presenta a munipis com Alcúdia, Pollença, Calvià, Marratxí i Sineu entre d'altres. Els ciutadans tenen dret a escoltar les propostes de tots els candidas. En cas contrari no seran debats justos. I no val l'excusa de que sols hi participen els partits que ja tenen representació als consistoris. UM de Marratxí, EU de Manacor o el Partit Liberal de Campos no tenen representació i si participen. Esper una resposta i l'anim a que reconsiderin la seva postura i incloguin Esquerra als debats.

Atentament,

Pau Arranz Morell

http://www.diariodemallorca.es/servicios/sugerencias/sugerencias.jsp?pNumEjemplar=1519&rand=1178169015424

Salut i gràcies!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS