Administrar

CGT: CONTRA EL FEIXISME, MANIFESTACIÓ DIJOUS DIA 22

pobler | 15 Març, 2007 13:30

CONTRA EL FEIXISME: ACCIÓN CIVIL, AS. INM. MAGREBÍES, ATTAC, CANDELA PROJECTES SOLIDARIS, CC.OO., CGT, CONSELL DE LA JOVENTUT, EL MILITANTE, ELS VERDS, ERC Illes, EU Illes, JOVES D'ESQUERRA NACIONALISTA, JOVES D'ESQUERRA REPUBLICANA, JOVENTUT COMUNISTA, MAULETS MALLORCA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA ANTIMILITARISTA, PSIB-PSOE, PSM-ENTESA, SINDICAT D'ESTUDIANTS, SINDICAT D'ESTUDIANTS DELS PP.CC., SOLIDARIS MAJORS ACTIUS, STEI-i, UGT, UOB, VEÏNS SENSE FRONTERES



Companyes i companys:

En la reunió de la Comissió de treball, celebrada ahir dia 14, per preparar la concentració en resposta pels atemptats feixistes a Mallorca, es varen acordar els següents punts:

La pancarta unitària anirà sense gràfics, amb el lema:


PER LA LLIBERTAT, PROU D'AGRESSIONS FEIXISTES!!


El Manifest unitari que, amb les modificacions, se vos adjunta (falta, en la part de baix, les sigles de totes les entitats convocants).

El cartell de convocatòria, en funció que varen haver diverses propostes, cada entitat farà ús (amb el lema i la convocatòria unitàries) del que més li agradi.

La pancarta de dia 22 anirà només amb el lema acordat, en lletres grosses, i dimensions 1X5 metres.

Les octavetes es faran, per un costat, amb el cartell de convocatòria i, per l'altre, amb el text del manifest. Demà divendres, a les 19,00 hores, tindrem, des de CGT, un parell de centenars fets, per si algú no pot reproduir l'octaveta. Estaran a disposició al local d'Àngel Guimerà.

En quan a la llista d'entitats convocants, han confirmat les següents (a banda d'error que, per favor, ens ho comuniqueu abans de les 11,00 hores de demà):

ACCIÓN CIVIL, AS. INM. MAGREBÍES, ATTAC, CANDELA PROJECTES SOLIDARIS, CC.OO., CGT, CONSELL DE LA JOVENTUT, EL MILITANTE, ELS VERDS, ERC Illes, EU Illes, JOVES D'ESQUERRA NACIONALISTA, JOVES D'ESQUERRA REPUBLICANA, JOVENTUT COMUNISTA, MAULETS MALLORCA, OBRA CULTURAL BALEAR, PLATAFORMA ANTIMILITARISTA, PSIB-PSOE, PSM-ENTESA, SINDICAT D'ESTUDIANTS, SINDICAT D'ESTUDIANTS DELS PP.CC., SOLIDARIS MAJORS ACTIUS, STEI-i, UGT, UOB, VEÏNS SENSE FRONTERES. Tornem a dir que ens digueu coses, abans, si pot ser, de demà a les 11,00.

Hi haurà una Roda de Premsa dimecres dia 21, a les 11,00 hores, a la seu de CGT d'Àngel Guimerà. Les entitats o persones que vulguin ser presents, estan convidades. Hauríem de garantitzar, al manco, una persona per entitat.

Després de la Concentració, i concretament dimecres dia 28 de març, a les 19,00 hores, tornarem a reunir-nos per avaluar la mobilització de dia 22, i proposar els elements de coordinació, en aquesta matèria, de cara al futur.

Des de CGT-BALEARS volem agrair, una vegada més, totes les mostres de suport que estam rebent cada dia, i estam segurs que aquesta impressionant mostra de solidaritat és patrimoni de tots i totes, i peça bàsica pel reforçament de la llibertat i la democràcia (la de bon de veres, no la merament formal) a les nostres Illes.

Salut i llibertat per a tothom.

Secretariat Permanent de CGT-BALEARS

SOLIDARITAT DE L’ESCRIPTOR MIQUEL LÓPEZ CRESPÍ AMB ELS ACTES D’ACCIÓ I LLUITA ANTIFEIXISTA


Benvolguts companys de la CGT:

Rebeu l'expressió de la meva més completa solidaritat amb tots els actes antifeixistes que teniu preparats. Hi serem tots amb vosaltres i el poble treballador de les Illes lluitant contra el feixisme. Ja he enviat els vostres comunicats de protesta a més de cinc mil persones i continuaré treballant per fer el més àmplia possible aquesta convocatòria. Caldria establir reunions permanents de seguiment antifeixista per a barrar el pas a la bèstia nazifeixista que ens amenaça arreu.

Contra el feixisme, unitat de totes les forces revolucionàries i democràtiques de les Illes.

Miquel López Crespí, escriptor

Ciutat de Mallorca (15-III-07)


Resposta de Pep Juárez (CGT)


Gràcies, Miquel, per les teves paraulesde suport. La solidaritat que estam rebent aquests dies ens anima i, sobretot, ens indica que hi ha caliu per plantar cara a al feixisme i a l'explotació. Donarem resposta, tots plegats, el proper dia 22.

Una abraçada.

Pep Juárez

Ciutat de Mallorca (15-III-07)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS