Administrar

Demà dia 13: concentració davant el Parlament de les Illes - Solidaritat amb els companys-es d'Iscomar

pobler | 12 Febrer, 2007 15:32

...víctimes d'una decisió injusta, i els responsables (Empresa i Govern de les Illes Balears) fan gala, a més de prepotència, d'uns beneficis empresarials que, donades les circumstàncies dels nostres companys, resulten d'una obscenitat insuportable. Per tant, és el nostre deure no deixar-los tots sols i exercir tota la solidaritat que siguem capaços de generar. (CGT)


Companys/anyes:

A més de la presentació del recurs contenciós-administratiu contra l'ERE d'ISCOMAR, i d'acord amb els propis companys/anyes afectats pel mateix, tenim convocats diversos actes en SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS/YES D'ISCOMAR durant el mes de febrer, així com segueix:

DIES 13, 20 i 27 (DIMARTS).- CONCENTRACIONS DAVANT EL PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS, de les 9,30 fins a les 10,30 hores.

DISSABTE DIA 17 DE FEBRER.- 11,00 hores.- REPARTIMENT D'INFORMACIÓ AL CENTRE DE PALMA (Pl. Major i carrer de Sant Miquel)

Els companys i companyes d'ISCOMAR continuen sent víctimes d'una decisió injusta, i els responsables (Empresa i Govern de les Illes Balears) fan gala, a més de prepotència, d'uns beneficis empresarials que, donades les circumstàncies dels nostres companys, resulten d'una obscenitat insuportable. Per tant, és el nostre deure no deixar-los tots sols i exercir tota la solidaritat que siguem capaços de generar.

QUEDAU, DONCS, TOTS I TOTES CONVOCATS PER DEMÀ DIMARTS, DIA 13 DE FEBRER, A LES 9,30 HORES, DAVANT EL PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS (Carrer Palau Reial).

Salut per a tothom.

Josep Juárez, secretari general

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS