Administrar

Entesa demana un ampli bloc nacionalista i d'esquerra contra el PP

pobler | 01 Desembre, 2006 11:47

ENTESA FA UNA CRIDA A LA UNITAT DE TOTS ELS PARTITS PER ATURAR LA POLÍTICA DESTRUCTORA I DE CORRUPCIÓ GENERALITZADA DEL PP.

L’Executiva Nacional aprova una resolució per demanar unitat i presentar l’alternativa al PP útil i creïble que demanda la ciutadania


Dirigents i militants d'Entesa per Mallorca.

En la darrera reunió l'Executiva Nacional d’Entesa per Mallorca va prendre la desició de "propiciar una plataforma d’unitat de tots els partits polítics per tal d’aturar les polítiques del PP". Aquesta va ser la proposta amb la que varen concloure els dirigents d’Entesa la darrera reunió d’Executiva Nacional i que es presenta com a "fórmula vàlida, útil i sorgida de la voluntat popular" per presentar una alternativa de govern per les Illes.

La resolució aprovada per l'Executiva Nacional determina que "la unitat està en mans de tots els partits, i que si és vol construir una alternativa pel progrés social i econòmic del nostre poble, que parteixi de la defensa de la nostra riquesa cultural i que estigui feta en clau de país ha de passar per la unitat de les forces polítques que vulguin avançar en un model diferent al del PP". Segons el President d’Entesa, Biel Huguet, "aquesta fórmula és la millor per agarantir un govern que deixi enrera els anys del PP al poder que no han afavorit als ciutadans de les Illes".

Segons Entesa, i a partir de l’anàlisi de la situació sociopolítica actual, "només des de la vertadera unitat de totes les forces es podrà garantir un model de govern que deixi enrere els quatre anys nefasts i destructius del PP al poder". Finalment, Huguet ha volgut remarcar el "caràcter constructiu de la proposta" que es fa "en benefici dels ciutadans i les ciutadanes i el seu benestar" i ha afegit que "Entesa apel·la a la responsabilitat històrica de tots els partits" i anuncia que començarà "les gestions que siguin necessàries per propiciar una opció de canvi de govern que pugui partir com a guanyadora".

Entesa per Mallorca (30-XI-06)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS