Administrar

Plataforma de debat nacionalista - Nacionalistes ara

pobler | 27 Setembre, 2006 08:45

(Nou espai de debat nacionalista amb articles de Josep Melià Ques, Miquel López Crespí, Miquel Payeras, Joan Mir, Ignasi Serra, Francesc Garcies, Joan David Martínez... El futur del nacionalisme a les Illes i totes les qüestions que afectin al nostre país. Un espai, en definitiva, per tractar qüestions polítiques, socials, econòmiques i culturals des d´una perspectiva nacionalista i progressista).

Nacionalistes ara


Josep Melià Ques

Aquest és el naixement d’un espai d’opinió per a tractar des del punt de vista del nacionalisme qualsevol tema que afecti al nostre país. Un espai per tractar qüestions polítiques, socials, econòmiques i culturals des d’una perspectiva nacionalista i analitzar totes les qüestions que fan referència al passat, al present i, sobretot al futur, d’aquest país.

Pretenem aportar un punt de vista propi al debat sobre el model que volem per les Illes Balears, fent-ho des de la modernitat d’un nacionalisme obert i integrador, el del segle XXI.


Miquel López Crespí

Nacionalistes ara ha de ser un punt de trobada per totes aquelles opinions que tenguin qualque cosa a dir pel que fa al sobiranisme i al benestar dels nostres ciutadans. Volem enriquir el debat i obrir-lo a totes les persones que vulguin aportar els seus punts de vista i entre tots sumar en benefici del país.

Bloc Nacionalistes ara

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS