Administrar

Xipre i les misèries de l´esquerra oficial

pobler | 27 Abril, 2013 10:47 | facebook.com

Xipre ens demostra les misèries de l'esquerra


No fa gaire els "comunistes" governaven Xipre i ara es posa de manifest que el seu govern no ha servit de res: Xipre s'enfonsa al pas que marca el capital europeu i el cas ens demostra que l'accés de les falses esquerres al govern és absolutament inútil per a la transformació social que pregonen en programes que mai no apliquen. El cas és que les esquerres, les esquerres amb aspiracions de govern, governen en el fets com les dretes i que no han entès el paper que els toca jugar perquè no el volen entendre i perquè ja els va bé tenir la seva paradeta montada i jugar el paper irrellevant que juguen -- mentre cobrin cada mes els seus aparells institucionals --. Així les coses. encara té més credibilitat el Beppo Grillo de torn que el Partito Democràtico, Rifondazione Comunista o Esquerra Unida. A la fi el senyor Valderas fa molts retalls al servei de la burgesia europea i poques transformacions socials.

Més a l'esquerra d'aquests, bona part dels que es manifesten anticapitalistes i revolucionaris ballen al compàs que marquen els anteriors, formant corrents parasitades per els aparells institucionals en l'àmbit polític , sindical i dels moviments. I tot això passa a la vegada que creix l'espontaneïsme i la gent es manifesta per necessitat sense trobar una expressió política que mereixi un mínim de confiança.

L'esquerra adversària de l'Europa de Maastricht era molt minoritària, perquè tota l'esquerra europea s'ha adherit a la construcció de l'imperi europeu que ara mateix ens despulla dels drets, de les llibertats i dels pocs doblers que hem estalviat al llarg de la vida.

Els projectes de la dictadura del capital europeu s'imposen un a un en un espai on l'esquerra política i sindical no juga cap paper, ni cap oposició coherent i ens aboquen a situacions cada vegada més autoritàries i reaccionàries. Sense miraments de cap mena, ens aboquen a una regressió social sense precedents on qualsevol intent de negociació o pacte per tal de salvar els drets de les generacions que es troben sense ofici ni benefici són inútils. El capital ho vol tot perquè té totes les cartes al seu favor davant una esquerra inexistent, que té por de si mateixa i prefereix la reacció a la revolució.

Web Ixent


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS