Administrar

Tot el nostre suport als docents de les Illes en vaga indefinida!

pobler | 15 Setembre, 2013 10:43 | facebook.com

Amb la Vaga indefinida contra el TIL


Comença el curs escolar a les Illes Balears i Pitiüses però no serà l'inici de curs normal. Degut a una inseguretat burocràtica, no començarà l'anunciada Vaga Indefinida al sector educatiu, però sí que ho farà dilluns dia 16. Des de CGT Balears hem mostrat i comunicat la nostra total adhesió a aquesta Vaga, així com també a l'imparable procés assembleari que esdevé el motor principal d'aquesta lluita.

Una lluita per un model educatiu públic i de qualitat i, per tant, frontalment oposat als projectes elitistes, excloents, mercantilistes i aberrants del govern de Rajoy i Wert, com la LOMQE i la llei de beques, entre d'altres. Però també contra la implantació de l'anomenat TIL (Tractament Integral de Llengües). Un projecte irracional i inviable del govern regional de Bauzá que, farcit d'ignorància, prepotència i autoodi, intenta implantar sense el més mínim sentit de la realitat ni del ridícul.

Però aquesta Vaga, que ja és un clam, que s'eixampla i enforteix cada dia que passa, no és només una lluita per un model educatiu per formar persones lliures en una societat lliure, i en contra dels projectes dels governs espanyol i balear en matèria educativa. També és l'expressió més potent de la lluita social a les nostres Illes en l'actualitat. Una lluita social transversal, polièdrica, i de la qual els docents i tota la comunitat educativa de les Illes té, avui, la responsabilitat d'encapçalar.

Per això, des de tota la societat hem de recolzar la lluita dels mestres. La lluita per una educació pública i de qualitat està i s'ha d'entendre íntimament lligada a les altres lluites: per una sanitat pública universal i de qualitat, pels serveis públics, per un model social igualitari, pels drets i les llibertats personals i col·lectives, pel repartiment del treball i de la riquesa, per una democràcia directa i participativa i, en definitiva, per una altra societat, lliure i amb futur.

Per dilluns dia 16, a les 12,00 hores, està prevista una gran concentració de protesta, en el primer dia de Vaga, davant la seu de la Presidència del Govern, al Consolat de la Mar. Fem una crida a tothom que pugui assistir per a què ho faci. La Vaga Indefinida serà més curta en la mesura que sigui més contundent. D'aquí la necessitat del màxim grau d'unió i força.

L'Assemblea de Docents ha posat en marxa la Caixa de Resistència, una peça vital per a l'èxit de la Vaga. El número de compte que es fa servir en Caixa Colonya és el següent: 2056-0009-74-4102003418, on podeu fer les vostres aportacions.

La lluita dels docents és la lluita de tots i totes. (Ixent)


 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS